برگزاری جشنواره غذای طعم امید۳ در همدان
به گزارش پایگاه خبری مصداق نیوز به نقل از روابط عمومی اداره كل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان ، محسن معصوم علیزاده ، امروز در حاشیه برگزاری این جشنواره با اشاره به همکاری میراث فرهنگی و بهزیستی همدان در برگزاری این جشنواره، اظهارکرد: جشنواره امید۳ جشنوارهای کشوری است که در حال حاضر در سطح استانی و سپس در سطح منطقهای برگزار خواهد شد و نفرات برتر به بخش کشوری راه پیدا خواهند کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنابع دستی استان همدان افزود: در جشنواره استانی آن که امروز در رستوران و سفرهخانه سنتی یاقوت همدان برگزار شد، ۲۰ نفر از معلولین استان شامل مبتلایان به سندروم داون، توان یابان جسمی حرکتی و افراد نابينا حضور داشتند.
وی افزود: توان یابان در این جشنواره در پخت سه نوع غذای سنتی همدان شامل کباب سرداشی، آش اوماج و آبگوشت كلم قمری به مسابقه پرداختند.
معصوم علیزاده در ادامه گفت: علیرغم اینکه توان یابان از نظر جسمی در تنگنا قرار دارند، اما سرشار از ذوق و هنر و انرژی هستند و در حوزه های مختلفي فعاليت می کنند.
او خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره ای علاوه بر اینکه می تواند از نظر گردشگری خوراک به معرفی بهتر استان بپردازد، از طرفی به افزایش روحيه، اجتماعی شدن بیشتر، افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس مددجویان کمک میکند.
مديرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان افزود: دراین مسابقه پس از داوری جشنواره، نفرات برگزیده به مرحله نهایی مسابقه منطقه ای که آبان ماه در استان کرمانشاه و با حضور نمایندگان پنج استان غرب کشور (ایلام، همدان، کرمانشاه، لرستان و کردستان) برگزار میشود، راه مییابند.
در این جشنواره یک روزه، حاضرین به پخت غذاهای بومی محلی همدان شامل کباب سرداشی، آبگوشت کلم قمری و آش اوماج پرداخته و در پایان با نظر هیات داوران، نفرات برتر به این شرح مشخص شدند.
(گروه توان یابان جسمی حرکتی: نوشین ایران پور )آبگوشت كلم قمری
( گروه توان یابان نابينا: معصومه سهیلی فرد ) آش اوماج
( گروه توان یابان مبتلا به سندروم داون : ثنا میرزایی ) کباب سرداشي
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0