محسن معصوم علیزاده

برگزاری جشنواره غذای طعم امید۳ در همدان

مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان از برگزاری جشنواره غذای طعم امید۳ با حضور ۲۰ تن از توان‌یابان همدانی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری مصداق نیوز به نقل از روابط عمومی اداره كل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان ، محسن معصوم علیزاده ، امروز در حاشیه برگزاری این جشنواره با اشاره به همکاری میراث فرهنگی و بهزیستی همدان در برگزاری این جشنواره، اظهارکرد: جشنواره امید۳ جشنوارهای کشوری است که در حال حاضر در سطح استانی و سپس در سطح منطقهای برگزار خواهد شد و نفرات برتر به بخش کشوری راه پیدا خواهند کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنابع دستی استان همدان افزود: در جشنواره استانی آن که امروز در رستوران و سفره‌خانه سنتی یاقوت همدان برگزار شد، ۲۰ نفر از معلولین استان شامل مبتلایان به سندروم داون، توان یابان جسمی حرکتی و افراد نابينا حضور داشتند.

وی افزود: توان یابان در این جشنواره در پخت سه نوع غذای سنتی همدان شامل کباب سرداشی، آش اوماج و آبگوشت كلم قمری به مسابقه پرداختند.

معصوم علیزاده در ادامه گفت: علی‌رغم اینکه توان یابان از نظر جسمی در تنگنا قرار دارند، اما سرشار از ذوق و هنر و انرژی هستند و در حوزه های مختلفي فعاليت می کنند.

او خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره ای علاوه بر اینکه می تواند از نظر گردشگری خوراک به معرفی بهتر استان بپردازد، از طرفی به افزایش روحيه، اجتماعی شدن بیشتر، افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس مددجویان کمک میکند.

مديرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان افزود: دراین مسابقه پس از داوری جشنواره، نفرات برگزیده به مرحله نهایی مسابقه منطقه ای که آبان ماه در استان کرمانشاه و با حضور نمایندگان پنج استان غرب کشور (ایلام، همدان، کرمانشاه، لرستان و کردستان) برگزار میشود، راه مییابند.

در این جشنواره یک روزه، حاضرین به پخت غذاهای بومی محلی همدان شامل کباب سرداشی، آبگوشت کلم قمری و آش اوماج پرداخته و در پایان با نظر هیات داوران، نفرات برتر به این شرح مشخص شدند.

(گروه توان یابان جسمی حرکتی: نوشین ایران پور )آبگوشت كلم قمری

( گروه توان یابان نابينا: معصومه سهیلی فرد ) آش اوماج

( گروه توان یابان مبتلا به سندروم داون : ثنا میرزایی ) کباب سرداشي

انتهای پیام/