جوانان متخصص، موتور حرکت به سوی عدالت و پیشرفت ایران اسلامی
مصطفی محمدی مهوار معاون امور مجلس و فرا سازمانی مجمع نظام مسائل کشور در گفت و گو با پایگاه خبری مصداق نیوز گفت: انقلاب اسلامی ایران بر مبنای حضور پرشور جوانان معتقد شکل گرفت و به پیروزی رسید. پس از آن نیز جنگ را جوانان اداره کردند و یکی از افتخاراتی که همواره مسئولان در زمان جنگ مطرح میکنند، انتخاب جوانان به عنوان فرماندهان و بازوهای اصلی در ادارهٔ میدان جنگ است. و در این برهه تاریخی نیازمند این هستیم که سکان اداره کشور، به دست جوانان متعهد و متخصصی سپرده شود که درعرصههای گوناگون، بتوانند در کنار استفاده از مشورت و تجربه پیشکسوتان، موتور حرکت به سوی عدالت و پیشرفت این کشور را تسریع ببخشند.
معاون امور مجلس و فرا سازمانی مجمع نظام مسائل کشور اظهار کرد: متأسفانه پس از جنگ و بنابر برخی از اقتضائات زمانی، کم کم روحیه به کارگیری جوانان در عرصههای مدیریتی کشور، تبدیل به روحیه استفاده از افراد پیشکسوت و به اصطلاح با تجربه شد.
مصطفی محمدی مهوار تاکید کرد: عموم جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب، افراد تحصیل کردهای هستند که علاوه بر تخصص و تعهد در مسئولیت خویش، آرمان گرا و انقلابی هستند. در حال حاضر نیز جوانان ما در مقایسه با سایر رده های سنی در جامعه، بیشتر پیگیر مسائلی همچون عدالتخواهی، مبارزه با فساد و پویایی فضای اقتصادی و مطالبات بر حق مردمی هستند. بسیاری از این جوانان در دام اشرافیت و سبک زندگیهای اشرافی نیفتادهاند و منافعشان به اشخاص یا نهادهای مختلف گره نخورده است؛ از همین روی آرمان گرایانه از کشور و مسئولان مطالبه میکنند. علاوه بر این، توان بالای فکری، ذهنی و جسمی که یک نیروی انسانی در دوره جوانی خود دارد با دوران سالخوردگی به هیچ عنوان قابل قیاس نیست؛ اما نمیدانم علت چیست که نمیخواهیم این مسألهی بدیهی را در عمل نیز بپذیریم.
حضور مردم در انتخابات لبیک به فرمان رهبر انقلاب است
معاون امور مجلس و فرا سازمانی مجمع نظام مسائل کشور با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت چهل سالگی انقلاب خطاب به جوانان منتشر کردند خاطر نشان کرد: به نظر می رسد در این برهه تاریخی نیازمند این هستیم که سکان اداره کشور، به دست جوانان متعهد و متخصصی سپرده شود که درعرصههای گوناگون، بتوانند در کنار استفاده از مشورت و تجربه پیشکسوتان، موتور حرکت به سوی عدالت و پیشرفت این کشور را تسریع ببخشند.
وی تصریح کرد: بیانیه گام دوم در واقع تبیین طرح راهبردی و کلان مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه ای برای تمدن سازی، یعنی “قیام جوانان برای پیشرفت همه جانبه کشور” است .پیشنهاد ما در سراسر کشور، در سطح ملی، استانی و شهرستانی این است که از ظرفیت ده هزار نفری نخبگان علمی، فرهنگی، سیاسی و غیره مجمع نظام مسائل استفاده کنند.
محمدی مهوار افزود: آن جایی که برخی می خواهند صندوق های انتخابات را خلوت کنند و مردم را از حضور در پای صندوق ها و رأی دادن مأیوس کنند، رهبری است که به مردم الگو می دهد و می گوید که انتخابات وظیفه است. آنگاه مردم اعتماد میکنند، وارد میشوند و حماسه عظیمی می آفرینند. آن جایی که جایگاه ابراز نظر مردم در مسائل انقلاب است، چشم مردم به دهان رهبری است.
معاون امور مجلس و فرا سازمانی مجمع نظام مسائل کشور در پایان خاطر نشان کرد: یکى از زمینههایی که مردم می توانند حضور خود را نشان دهند، همین انتخابات است. نه از حالا، حتی از مدتى قبلتر نیز شروع کردهاند؛ که شاید کارى کنند که در این انتخابات، حضور مردم کم شود. میشنوید و مىبینید؛ حالا در آن مقدارى که به گوش مردم می رسد، به چشم مردم میرسد، در مطبوعات و در رسانههاى گوناگون، دشمنان ما، از آن صدر گرفته است، که مرکز و قرارگاه فرماندهى جبههى کفر و استکبار است، تا این پادوها و ایادى کوچک و پیاده نظامشان که همه جا پخشند – اینجا هم هستند، بیرون هم هستند همهى تلاششان این است که کارى کنند که مردم در این انتخابات شرکت نکنند. اصل حضور مردم در صحنه ی انتخابات مهم است؛ زیرا مشارکت عمومی نشان دهنده ی همبستگی ملی است و همبستگی ملی می تواند در مقابل توطئه های دشمنان به کشور مصونیت ببخشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0