صمت همدان در مسیر بازآفرینی و تحول؛ روایت دکتر محمدی از ترسیم نقشه راه جدید

دکتر محمدی مدیر کل صمت استان همدان با اشاره به سه حوزه کلیدی صنعت، معدن و تجارت، بر احصا، مستندسازی و پیگیری جدی مسائل شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: نباید گزارش‌های اداری را پایان راه تلقی کنیم. شناخت دقیق و میدانی، آغاز راهکارسازی واقعی است

به گزارش مصداق نیوز، محمدعلی محمدی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان در نخستین جلسه شورای اداری مطرح کرد:

احصا و مستندسازی؛ شرط اول حرکت هوشمندانه

وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به سه حوزه کلیدی صنعت، معدن و تجارت، بر احصا، مستندسازی و پیگیری جدی مسائل شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: نباید گزارش‌های اداری را پایان راه تلقی کنیم. شناخت دقیق و میدانی، آغاز راهکارسازی واقعی است.

مشکلات واحدهای راکد را باید فهمید

مدیرکل صمت استان با اشاره به واحدهای صنعتی و معدنی راکد و تعطیل، تصریح کرد: آمارها کافی نیستند؛ باید حکیم باشیم و بدانیم چرا یک واحد صنعتی خاموش شده است؟ تا نسبت به احیا این واحدها تلاش کنیم.

ستاد تسهیل و شورای گفت‌وگو؛ ابزارهای واقعی برای حمایت از فعالان اقتصادی

محمدی به استفاده حداکثری از ظرفیت‌هایی چون ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: این بسترها می‌توانند خانه امن صنعتگر، معدن دار و صادرکننده باشند و نباید از این توانمندی غافل شویم.

 تهیه اطلس سرمایه گذاری برای هر شهرستان

وی با تأکید بر لزوم تدوین فرصت‌های سرمایه‌گذاری بومی‌سازی‌شده، خواستار تهیه اطلس سرمایه‌گذاری برای هر شهرستان شد. به گفته او، توسعه زمانی ممکن می شود که از شعار فراتر رفته و با نقشه راه، سرمایه را به هدف متصل کنیم.

شهرک‌های صنعتی، مقصد هوشمند سرمایه

مدیرکل صمت استان همدان هدایت واحدهای تولیدی در شرف تأسیس به شهرک‌های صنعتی را گامی مهم در مسیر مدیریت هدفمند منابع دانست و افزود: زیرساخت آماده، هزینه کمتر، بهره‌وری بیشتر؛ این یعنی توسعه پایدار با منطق صنعتی که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد

بازرسی صمت بیدار است، حتی روزهای تعطیل

وی در ادامه با تاکید بر رصد بازار در روزهای تعطیل (پنج شنبه و جمعه) گفت: بیشترین خرید مردم در روزهای پایانی هفته انجام می‌شود. نظارت به صورت شبانه روزی فعال است و بازرسان در میدان عمل هستند.