همدان در جایگاه دهم تولید گوشت کشور قرار دارد

میثم پورطلوعی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان، اعلام کرد که این استان در تولید گوشت، رتبه دهم کشور را به خود اختصاص داده است. وی با اشاره به وضعیت دامپروری در استان افزود: ۳.۶۵ درصد از گوسفند و بره کشور در همدان پرورش داده می‌شود. در حال حاضر، جمعیت دام‌های سبک استان به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار رأس و دام‌های سنگین به ۱۴۷ هزار رأس می‌رسد.

به گزارش خبرنگار مصداق نیوز، میثم پورطلوعی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان، اعلام کرد که این استان در تولید گوشت، رتبه دهم کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به وضعیت دامپروری در استان افزود: ۳.۶۵ درصد از گوسفند و بره کشور در همدان پرورش داده می‌شود. در حال حاضر، جمعیت دام‌های سبک استان به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار رأس و دام‌های سنگین به ۱۴۷ هزار رأس می‌رسد.

پورطلوعی با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی استان تصریح کرد: ۹۸ واحد بره پرواری با ظرفیت ۴۵ هزار رأس، ۱۳ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۸ هزار و ۶۰۰ رأس و ۴۵۰ واحد مرغ گوشتی در استان فعال است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان افزود: استان همدان سالانه ۳۸۲ هزار و ۲۷۵ تن شیر تولید می‌کند که معادل ۳.۱۲ درصد تولید کل کشور است.

وی ظرفیت‌های دامپروری استان همدان را بسیار بالا دانست و تأکید کرد که وجود ذخایر ژنتیکی ارزشمند دامی، یکی از نقاط قوت این استان در حوزه دامپروری است.

پورطلوعی همچنین از اجرای طرح “هر روستا، یک دامداری” در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۳ واحد دامداری روستایی با یک هزار رأس دام سبک و سنگین در همدان فعال شده است.

وی افزود: این طرح برای نخستین بار در کشور از استان همدان مطرح شد و با هدف مولدسازی روستاها، مورد استقبال مسئولان قرار گرفت.

/ انتهای خبر