هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت

مراسم پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با حضور پرشور علاقه‌مندان به ادبیات مقاومت و با هدف گرامیداشت رشادت‌های شهدا و رزمندگان اسلام برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری مصداق نیوز مراسم پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت با حضور پرشور علاقه‌مندان به ادبیات مقاومت و با هدف گرامیداشت رشادت‌های شهدا و رزمندگان اسلام برگزار شد.

در این مراسم که با حضور خانواده‌های معظم شهدا، نویسندگان، ناشران و مسئولین فرهنگی برگزار گردید، از کتاب‌های برگزیده در حوزه ادبیات جهاد و مقاومت رونمایی شد. یکی از نکات برجسته این مراسم، انتشار تقریظ‌های رهبر معظم انقلاب بر سه کتاب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» بود که به این آثار ارزش و اعتبار ویژه‌ای بخشید.‌

در این مراسم از کتاب‌های ارزشمندی که روایتگر حماسه‌آفرینی‌های رزمندگان اسلام در دفاع مقدس و جبهه مقاومت هستند، رونمایی شد. این کتاب‌ها با قلم شیوای نویسندگان جوان و باتجربه، تصویری روشن از ایثار و از خودگذشتگی شهدا ارائه می‌دهند.

یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این مراسم، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان است. با معرفی کتاب‌های ارزشمند در حوزه ادبیات مقاومت، می‌توان آگاهی و شناخت نسل جوان را نسبت به ارزش‌های دفاع مقدس افزایش داد.

 

 

مسئول هماهنگی شورای تبلیغات اسلامی استان همدان در این مراسم با بیان اینکه کشور ایران قهرمان پرور و پهلوان پرور است، اظهار کرد: جلال آل احمد و شمس آل احمد هر دو نویسنده هستند اوایل انقلاب بود که شمس آل احمد به فیضیه قم آمد و صحبت کرد.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی نتیجه حماسه مردم بود و دیکته شده نبود همان مردمی که انقلاب جمهوری اسلامی ایران را رقم زدند روز دیگر در جبهه جنگ از وطن خود دفاع کردند و امروز هم از جبهه مقاومت حمایت می‌کنند.

همچنین اضافه کرد: نامه رویداد ملی قهرمان با هفته کتاب همخوانی دارد به همین دلیل از کتاب‌های تقریظی توسط مقام معظم رهبری رونمایی می‌شود. و همچنین هفت عنوان کتاب تقریظ شده است که سه کتاب امروز همزمان با سراسر کشور توسط ارشاد، بنیاد شهید، ورزش و جوانان و بنیاد حفظ آثار رونمایی خواهد شد.‌

حجت الاسلام سید حسن فاضلیان با اشاره به اینکه شمس آل احمد می‌گفت مردم ایران مردم ادبیات بدون معلم هستند، افزود: مردم ایران حماسه‌سرا و ادبیات پرورند.

فاضلیان با بیان اینکه مردم انقلابی ما ادبیات انقلابی دارند، گفت: کتاب‌های “مجید بربری”، “هواتو دارم” و “بیست سال و سه روز” که تقریضظ های رهبر معظم انقلاب اسلامی هستند، ادبیات مردمی محسوب می‌شوند.

وی اضافه کرد: کسی از نویسندگان نخواسته بود که این کتاب‌ها را بنویسد بلکه نویسندگان خودجوش به سراغ نوشتن این کتاب‌ها رفتند.

همچنین در این مراسم از خانواده‌های شهدای مدافع حرم شهید صانعی، فانوسی، بشیری، جانباز مدافع حرم حجت‌الاسلام قلیچ‌خانی، خانواده شهید شمسی‌پور و همچنین از نویسندگان ادبیات پایداری و از برندگان هشتمین جشنواره فانوس تقدیر و تجلیل شد.

این مراسم همراه با انتشار تقریظ‌های مقام معظم رهبری بر کتب «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» و همچنین تقدیر از کتب مرتبط با «قهرمانان جبهه مقاومت» شهدا و رزمندگان مدافع حرم و قدس همزمان با ۳۰ استان کشور در همدان برگزار شد.

لازم به ذکر است برگزاری چنین مراسمی، فرصتی مناسب برای حمایت از نویسندگان و ناشران فعال در حوزه ادبیات مقاومت است. با ایجاد فضایی مناسب برای معرفی آثار این عزیزان، می‌توان به ارتقای سطح کیفی این آثار کمک کرد.

در پایان، برگزاری هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت را گامی مهم در جهت حفظ و پاسداری از ارزش‌های دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست.‌

انتهای پیام/